Nieuws

Hop Up komt naar je toe! Boek nu je eigen Playdate

Een Hop Up Playdate is de ideale manier om Hop Up beter te leren kennen. En dat kan ook bij jou ter plaatse! 

Tijdens een Playdate starten we met een actieve en speelse duik in de Hop Up Playground en ervaren we aan de lijve de kracht van vrij spelen. We staan stil bij de Hop Up-speelfilosofie en onderzoeken wat Hop Up kan betekenen voor jullie pedagogische werking of speelbeleid. We lichten toe hoe Hop Up kwalitatief ruimtegebruik en samenwerking kan ondersteunen.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Jij nodigt een aantal geïnteresseerde collega’s en partners binnen en buiten jouw organisatie uit. Jij zorgt voor een 4-uurtje en voor een ruime locatie waar we met Hop Up actief aan de slag kunnen gaan. 
  • Wij laden de Hop Up Playground in de bus en rijden naar je toe!
  • De Hop Up Playdate gaat van start: 1,5 u lang ontdekken we samen de vele mogelijkheden van Hop Up. 
  • Wij nemen de Hop Up Playground weer mee of laten hem achter voor een extra dagje speelplezier! Dat kan als jullie verschillende organisaties of partners bijeen brengen op de playdate. Want hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Jullie zorgen er zelf voor dat de Hop Up Playground tijdig weer op stal staat.  

Interesse? Wees er als de kippen bij, want onze agenda is snel gevuld!

Stuur snel een mail naar info@hopup.be of contacteer ons telefonisch via 0486 23 57 59

Tijd om te spelen.

Wil jij met je organisatie of instelling ruimte maken voor vrij spel, maar heb je nog wat vragen? Neem contact met ons op en kom alles te weten over onze Playgrounds, Workshops en Playdates.