top of page

Met de Hop Up Playgrounds creëren kinderen speelomgevingen op plaatsen waar je ze niet altijd verwacht. In een mum van tijd bouwen ze de meest veelzijdige speelzones en rustige plekjes. Kinderen ontpoppen er zich tot krachtige onderzoekers en vindingrijke architecten van hun eigen speelomgeving.

Een revolutionair speelconcept

HopUp Trolley

Alle elementen om te ravotten...

Elke Hop Up Playground bestaat uit trapeziumvormige Hoppers, Stix & Tubes en een Fixers Playset. Stuk voor stuk onderdelen die kinderen uitnodigen om de wildste dingen te bouwen en hun eigen spel vorm te geven. Playground 10 en 15 bevatten bovendien nog Click’in Domes en Snakes. Deze tot de verbeelding sprekende elementen kennen oneindig veel toepassingsmogelijkheden en maken spelen, onderzoeken en creëren in Hop Up nog uitdagender.

...eventjes tot rust te komen...

Ook de wildste speelvogels willen soms een eigen plekje om zich te nestelen. Playground 10 en Playground 15 bevatten Playds en Pillows in hoogwaardige kwaliteit, waarmee kinderen geborgen snoezelhoekjes en rustige plekjes kunnen creëren.

rustig hoekje
opruimen

...op 1-2-3 opgesteld en opgeruimd!

Alle Hop Up Playgrounds zijn compact op te bergen en makkelijk te verplaatsen dankzij de bijgeleverde trolley. Ontdek hier hoe dat gaat. Zelfs de kleinste kinderen kunnen met deze lichte materialen aan de slag. De opbergruimte bedraagt slechts 1m². Ideaal voor multifunctionele ruimtes. Opgeruimd staat netjes!

Kies jouw Playground

We stelden 4 verschillende Playgrounds samen om helemaal tegemoet te komen aan jouw specifieke speelwensen.
Stel je liever zelf een pakket samen? Ook dat is mogelijk. Stuur daarvoor een mailtje naar info@hopup.be.
We bedenken graag samen met jouw een Playground helemaal op maat!

Playground 10

Grotere groepen die wild én rustig spelen.​​

  • Ideaal voor middelgrote groepen

  • Minimum oppervlakte: 40-60 m2

  • Uitdagend en onderzoekend spel

  • Geborgen snoezelhoekjes en rustige plekjes

  • Compact en eenvoudig opbergbaar en verplaatsbaar

  • Perfect voor gedeeld ruimtegebruik

Playground 10
Grote en kleine speelideeën
MiniMaxi speelplezier

Tijd om te spelen

Wil jij met je organisatie of instelling ruimte maken voor vrij spel, maar heb je nog wat vragen? Neem contact met ons op en kom alles te weten over onze Playgrounds, Workshops en Playdates.

bottom of page