Laat je onderdompelen in de wereld van Hop Up.

Ben je helemaal weg van de Hop Up speelfilosofie, en wil je graag ontdekken hoe onze Playgrounds jouw organisatie verrijken? Dan wordt het dringend tijd om elkaar te ontmoeten. Maak vrijblijvend kennis met het materiaal tijdens een Playdate. Echt aan de slag met Hop Up? Tijdens de 'Start to Hop Up'-workshop geven we jou en je team sterke pedagogische tools in handen om alles uit Hop Up te halen.

Playdate

Wil je ontdekken of Hop Up iets voor jou is? Een Playdate is de ideale manier om onze Playgrounds beter te leren kennen. Wij komen naar je toe en nemen samen de tijd om de Hop Up Playground te verkennen. Je maakt van dichtbij kennis met het speelconcept en het materiaal.

  • Voor iedereen die wil kennismaken met het speelconcept en de materialen van Hop Up.
  • Een Hop Up Playdate is gratis
Meer weten?
Playdates

Workshop

Opgelet, speelgevaar! Ervaar aan de lijve hoe Hop Up ruimte maakt voor vrij spelen, verbeelden en creëren. Tijdens de  Workshop onderzoeken we hoe de vrijheid van spelen hand in hand kan gaan met de zorg voor veiligheid en verantwoordelijkheid. Samen bedenken we ideeën en impulsen om nog meer uit Hop Up te halen. Onze experts geven de Hop Up Workshops op regelmatige basis. Bij ons, of bij jou.

 

  • Voor iedereen die in de praktijk met Hop Up aan de slag gaat.
  • De workshop duurt 3 uur.
  • Deelname open aanbod: 60€/persoon (excl. btw).
  • Liever een workshop bij jou ter plaatse? Dat kan! Prijs: 575€ (excl. btw) . Maximum 12 medewerkers.
Boek een workshop
workshop

Tijd om te spelen.

Wil jij met je organisatie of instelling ruimte maken voor vrij spel, maar heb je nog wat vragen? Neem contact met ons op en kom alles te weten over onze Playgrounds, Workshops en Playdates.