top of page

Ben je helemaal weg van de Hop Up speelfilosofie, en wil je graag ontdekken hoe onze Playgrounds jouw organisatie verrijken? Dan wordt het dringend tijd om elkaar te ontmoeten. Maak vrijblijvend kennis met het materiaal tijdens een Playdate. Duik je liever dieper in de materie en kom je graag alles te weten over het belang van vrij spel en de ruimte als derde pedagoog? In onze workshops en trainingen geven we jouw en je team sterke pedagogische tools in handen.

Playdate

Wil je ontdekken of Hop Up iets voor jou is? Een Playdate is de ideale manier om onze Playgrounds beter te leren kennen. Wij komen naar je toe en nemen samen de tijd om de Hop Up Playground te verkennen. Je maakt van dichtbij kennis met het speelconcept en het materiaal.

  • Voor iedereen die wil kennismaken met het speelconcept en de materialen van Hop Up.

  • Een Hop Up Playdate is gratis

playdate

Playdate

Training

Trainingsaanbod

Start to Hop Up

Een inspiratieworkshop voor iedereen die met Hop Up aan de slag gaat. Op maat van kinderopvang, onderwijs of aanbieders van vrije tijd.

Laat je inspireren en ontdek hoe je alles uit Hop Up haalt om de natuurlijke creativiteit van kinderen te stimuleren.

start to hop up

Maak ruimte voor het krachtige kind

Een meerdaags vormingstraject met speellabo voor begeleiders van kinderopvang of aanbieders van vrije tijd.

Ga aan de slag met de ruimte als derde pedagoog. Spelenderwijs ervaar je hoe je ruimte creëert voor kinderen om samen te werken en eigen, originele belevingswerelden te creëren.

ruimte voor het krachtige kind

Jouw klas, een broedplaats voor uitvinders van morgen

Voor leerkrachten uit het basisonderwijs.

Met de Hop Up-methode thril-think-tinker-tell reiken we handvaten aan die zorgen voor structuur en opbouw in een open en procesgerichte activiteit waarbij kinderen spelenderwijs kunnen onderzoeken, experimenteren en leren.

een broedplaats voor uitvinders

Onze speelfilosofie

Hop Up ontstond vanuit een heel bijzondere kijk op kinderen, volwassenen, de omgeving en materialen die ons omringen. We laten je graag mee door onze ogen kijken in deze downloadbare brochure.

Speelfilosofie
brochure speelfilosofie
download button

Tijd om te spelen

Wil jij met je organisatie of instelling ruimte maken voor vrij spel, maar heb je nog wat vragen? Neem contact met ons op en kom alles te weten over onze Playgrounds, Workshops en Playdates.

bottom of page